категории
членове

ТиЕл Студио

Предмет на дейност: УЕБ ДИЗАЙН; ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН; ДИЗАЙН; ПРОГРАМИРАНЕ; БРАНДИРАНЕ; РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ И УСЛУГИ, КАКТО И ВСЯКАКЪВ ВИД ДРУГИ УСЛУГИ И ДЕЙНОСТИ НЕЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН.

гр. Пловдив

http://www.tielstudio.com/

 

Мидион ню ЕООД

Институт за изследване и развитие на храните

Институтът за изследване и развитие на храните (ИИРХ) е публична институция за научно – приложни изследвания, чиято цел е да представя научния и техническия прогрес пред Българската хранителна индустрия.

ИНОВАЦИОНЕН ЦЕНТЪР ОРФЕЙ ООД

"Оранжерии 2000" ЕООД

"Орфей Хисар" ООД

календар събития
членове

Алекс 2002 ЕООД

Фирма "Алекс 2002" ЕООД е член и един от осемте основатели на Сдружение „Клъстер -Уелнес БГ", кооперирани на вертикален принцип. Учредители на Сдружението са иновативни фирми, ръководени от хора, които ценят образованието, отдадени са на общността и работят за колективна визия на съответната индустрия.

ТиЕл Студио

Ние сме творческа компания с много идеи в уеб и графичния дизайн. Ние се опитваме да направим най-добрата симбиоза между нашата гледна точка и желанията на клиентите.

Филипополис тур ООД

Туристическа компания "Филипополис тур " ООД е лицензиран туроператор с № 05396, издаден от Министерство на Икономиката. "Филипополис тур" ООД притежава застрахователен сертификат "Туроператорска отговорност" към застрахователна полица № 13160101500000002 на ЗК "Алианс България"АД. "Филипополис тур" е член на АБТТА (АСОЦИАЦИЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ ТУРОПЕРАТОРИ И ТУРИСТИЧЕСКИ АГЕНТИ).