категории
членове

Орфей Велинград

Предмет на дейност: ТУРИЗЪМ - СЕЛСКИ И ПЛАНИНСКИ, СПОРТЕН И СПА-ТУРИЗЪМ, ЛОВЕН И РИБОЛОВЕН ТУРИЗЪМ; ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО; ОРГАНИЗИРАНЕ НА ЕКСКУРЗИИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ТРАНСПОРТНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, КОМУНАЛНО-БИТОВИ, РЕКЛАМНИ, АНИМАЦИОННИ, КУЛТУРНИ И ДР. ВИДОВЕ УСЛУГИ, СВЪРЗАНИ С МЕЖДУНАРОДЕН И ВЪТРЕШЕН ТУРИЗЪМ; ОРГАНИЗИРАНЕ И ПРОВЕЖДАНЕ НА МУЗИКАЛНО-АРТИСТИЧНА ДЕЙНОСТ, КАКТО И НА ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.

гр. Велинград, 4600

ж.к. Индустриален, сградата на бивш завод "Г. Димитров", п.к. №55

email: orpheusvelingrad@gmail.com

http://orpheusvelingrad.weebly.com/

Сдружение "Пловдивска земеделска камара"

календар събития
членове

Алекс 2002 ЕООД

Фирма "Алекс 2002" ЕООД е член и един от осемте основатели на Сдружение „Клъстер -Уелнес БГ", кооперирани на вертикален принцип. Учредители на Сдружението са иновативни фирми, ръководени от хора, които ценят образованието, отдадени са на общността и работят за колективна визия на съответната индустрия.

ТиЕл Студио

Ние сме творческа компания с много идеи в уеб и графичния дизайн. Ние се опитваме да направим най-добрата симбиоза между нашата гледна точка и желанията на клиентите.

Филипополис тур ООД

Туристическа компания "Филипополис тур " ООД е лицензиран туроператор с № 05396, издаден от Министерство на Икономиката. "Филипополис тур" ООД притежава застрахователен сертификат "Туроператорска отговорност" към застрахователна полица № 13160101500000002 на ЗК "Алианс България"АД. "Филипополис тур" е член на АБТТА (АСОЦИАЦИЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ ТУРОПЕРАТОРИ И ТУРИСТИЧЕСКИ АГЕНТИ).