категории
Новини
Дата: 17 Март 2017

Санторини - луксозна красота и прекрасна почивка

Ако мечтаете за лятна дестинация, която напълно ще ви накара да забравите за реалността, остров Санторини с очарователните си сгради и енергия е идеалното място, където да прекарате лятната си почивка.
Санторини е един от най-младите острови в цяла Европа, чието минало е белязано от вулканични изригвания, които сменят неговата структура. Известен е със своите странности и е една от най-известните забележителности в световен мащаб, когато става дума за привличане на известни личности, които използват острова, за да се насладят на неговите странности. В околностите му се намират няколко по-малки острова като: Неа Камени, Палия Камени, Тирасия и Аспронизи.


 
Остров Санторини предлага лукс и задоволяване на нуждите, както за спокойствие, така и за приключение, т.е. почивка по желание на самия посетител. На около 70-ина километра са разпроложени прекрасни плажове заобиколени с вода в небесно синьо, готови за забавление по всяко време, красиви улици с смесена архитектура с милион магазинчета, в които може да си купите прекрасен сувенир за спомен от острова. Механите са ненадмината част от атмосферата на острова, а отличната приспособеност за туристически живот предлага различни видове хотели в зависимост от нуждите на посетителите. Качественото вино, характерно за този регион и добрата традиционна храна, която този остров ще ви предложи са още един голям плюс за пълно удоволствие.

 
Отделете време за посещение на историческите обекти, от които най-известни са Акротири  и вулканичните острови, които се намират в близост. Характерната цикладическа архитектура с бял цвят е най-голямата особеност на Санторини, която дава свежест ,специален дух  и особена уникалност. Нощният живот и разходките из острова са на високо ниво, а красивата гледка и традициите, са само част от красотите и романтиката на Санторини.

 


Самият остров има летище, благодарение на което, пристигането до острова става лесно и бързо.
Санторини изобилства от прекрасни хотели и места за почивка. В близост се намира малкия град, Периса, който е свързан с Камари с автобусна линия. От единия до другия град се стига много лесно, поради малката дистанция. Най-известен е плажът Камари, а баровете разположени по алеите са отлични във всяко отношение. Различните плажове имат различен цвят на пясъка и скалите, което ги прави още по-интересни.

Никога няма да съжалявате за прекараното време на Санторини, особено ако се впуснете в редица екскурзии до по-малките вулкани и местните селца, които са в изобилие. Посещението на винарните и най-високите точки на острова са част от офертите, които предлага Филипополис Тур. Бъдете част от историята, наречена Санторини, по свой собствен начин. Уверете се, че на острова ще получите почивката, която желаете.

 

Източник: www.cluborfei.com

Дата: 18 Август 2014

Покана за Общо събрание на Сдружение "Клъстер - Уелнес БГ"

Покана за Общо събрание на Сдружение "Клъстер - Уелнес БГ"
Дата: 18 Август 2014

Протокол от Общо събрание на Сдружение "Клъстер-Уелнес БГ"

Протокол от Общо събрание на Сдружение "Клъстер-Уелнес БГ"
Дата: 18 Август 2014

ПОКАНА ЗА ЧЛЕНСТВО в Сдружение”Клъстер –Уелнес БГ”

Сдружение „Клъстер-Уелнес БГ” е сдружение с нестопанска цел за осъществяване на дейност в частна полза по смисъла на Закона за юридическите лица с нестопанска цел, регистрирана на 10.04.2013 г., което представлява интересите на своите членове и на уелнес бранша като цяло
Дата: 18 Август 2014

Сдружение "Клъстер - Уелнес БГ" участва във фестивал „Зелени дни” – гр. София от 10 до 14 май 2014 г.

Участие във фестивал „Зелени дни” – гр. София от 10 до 14 май 2014 г.
Дата: 18 Август 2014

Сдружение "Клъстер - Уелнес БГ" взе участие в XI МТИ "Културен туризъм" - Велико Търново

Сдружение „Клъстер – Уелнес БГ“ представя дейностите на всички членове
календар събития
членове

Алекс 2002 ЕООД

Фирма "Алекс 2002" ЕООД е член и един от осемте основатели на Сдружение „Клъстер -Уелнес БГ", кооперирани на вертикален принцип. Учредители на Сдружението са иновативни фирми, ръководени от хора, които ценят образованието, отдадени са на общността и работят за колективна визия на съответната индустрия.

ТиЕл Студио

Ние сме творческа компания с много идеи в уеб и графичния дизайн. Ние се опитваме да направим най-добрата симбиоза между нашата гледна точка и желанията на клиентите.

Филипополис тур ООД

Туристическа компания "Филипополис тур " ООД е лицензиран туроператор с № 05396, издаден от Министерство на Икономиката. "Филипополис тур" ООД притежава застрахователен сертификат "Туроператорска отговорност" към застрахователна полица № 13160101500000002 на ЗК "Алианс България"АД. "Филипополис тур" е член на АБТТА (АСОЦИАЦИЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ ТУРОПЕРАТОРИ И ТУРИСТИЧЕСКИ АГЕНТИ).