категории
Новини
Дата: 17 Март 2017

Санторини - луксозна красота и прекрасна почивка

Ако мечтаете за лятна дестинация, която напълно ще ви накара да забравите за реалността, остров Санторини с очарователните си сгради и енергия е идеалното място, където да прекарате лятната си почивка.
Санторини е един от най-младите острови в цяла Европа, чието минало е белязано от вулканични изригвания, които сменят неговата структура. Известен е със своите странности и е една от най-известните забележителности в световен мащаб, когато става дума за привличане на известни личности, които използват острова, за да се насладят на неговите странности. В околностите му се намират няколко по-малки острова като: Неа Камени, Палия Камени, Тирасия и Аспронизи.


 
Остров Санторини предлага лукс и задоволяване на нуждите, както за спокойствие, така и за приключение, т.е. почивка по желание на самия посетител. На около 70-ина километра са разпроложени прекрасни плажове заобиколени с вода в небесно синьо, готови за забавление по всяко време, красиви улици с смесена архитектура с милион магазинчета, в които може да си купите прекрасен сувенир за спомен от острова. Механите са ненадмината част от атмосферата на острова, а отличната приспособеност за туристически живот предлага различни видове хотели в зависимост от нуждите на посетителите. Качественото вино, характерно за този регион и добрата традиционна храна, която този остров ще ви предложи са още един голям плюс за пълно удоволствие.

 
Отделете време за посещение на историческите обекти, от които най-известни са Акротири  и вулканичните острови, които се намират в близост. Характерната цикладическа архитектура с бял цвят е най-голямата особеност на Санторини, която дава свежест ,специален дух  и особена уникалност. Нощният живот и разходките из острова са на високо ниво, а красивата гледка и традициите, са само част от красотите и романтиката на Санторини.

 


Самият остров има летище, благодарение на което, пристигането до острова става лесно и бързо.
Санторини изобилства от прекрасни хотели и места за почивка. В близост се намира малкия град, Периса, който е свързан с Камари с автобусна линия. От единия до другия град се стига много лесно, поради малката дистанция. Най-известен е плажът Камари, а баровете разположени по алеите са отлични във всяко отношение. Различните плажове имат различен цвят на пясъка и скалите, което ги прави още по-интересни.

Никога няма да съжалявате за прекараното време на Санторини, особено ако се впуснете в редица екскурзии до по-малките вулкани и местните селца, които са в изобилие. Посещението на винарните и най-високите точки на острова са част от офертите, които предлага Филипополис Тур. Бъдете част от историята, наречена Санторини, по свой собствен начин. Уверете се, че на острова ще получите почивката, която желаете.

 

Източник: www.cluborfei.com

Дата: 16 Април 2018

„Филипополис тур” - Пловдив стана официален член на Aсоциацията на българските туроператори И туристически агенти

„Филипополис тур” - Пловдив стана официален член на Aсоциацията на българските туроператори И туристически агенти
Дата: 18 Октомври 2017

Смарт бъдещето - Дубай привлича туристи на базата на Блокчейн

Градските власти се надяват да улеснят бизнеса и живота си с помощта на новата технология, която вече е привлякла вниманието на редица компании.
Дата: 11 Октомври 2017

Дигитална детоксикация : топ 10 ползи за здравето – 2 част

2-ра част
Дата: 10 Октомври 2017

Дигитална детоксикация: топ 10 ползи за здравето – 1 част

Прекарваме повече време на ден пред високотехнологичните устройства, отколкото спим: 8 часа и 21 минути, за да бъдем точни.
Дата: 09 Октомври 2017

Топ 10 причини да обичате Малта

Този красив средиземноморски остров е перфектната дестинация за почивка това лято.
календар събития
членове

Алекс 2002 ЕООД

Фирма "Алекс 2002" ЕООД е член и един от осемте основатели на Сдружение „Клъстер -Уелнес БГ", кооперирани на вертикален принцип. Учредители на Сдружението са иновативни фирми, ръководени от хора, които ценят образованието, отдадени са на общността и работят за колективна визия на съответната индустрия.

ТиЕл Студио

Ние сме творческа компания с много идеи в уеб и графичния дизайн. Ние се опитваме да направим най-добрата симбиоза между нашата гледна точка и желанията на клиентите.

Филипополис тур ООД

Туристическа компания "Филипополис тур " ООД е лицензиран туроператор с № 05396, издаден от Министерство на Икономиката. "Филипополис тур" ООД притежава застрахователен сертификат "Туроператорска отговорност" към застрахователна полица № 13160101500000002 на ЗК "Алианс България"АД. "Филипополис тур" е член на АБТТА (АСОЦИАЦИЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ ТУРОПЕРАТОРИ И ТУРИСТИЧЕСКИ АГЕНТИ).