категории
Новини
Дата: 16 Април 2018

„Филипополис тур” - Пловдив стана официален член на Aсоциацията на българските туроператори И туристически агенти

Като важен компонент от мрежата на „Орфей Клуб Уелнес” АД и утвърден туроператор в страната и чужбина,  „Филипополис тур” ООД пое инициативата да стане член на Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти. Членството вече е официален факт след решение на УС на АБТТА от 10 април т.г. 

Освен престиж екипът на „Филипополис тур” очаква редица приоритети, продиктувани от това членство. Рестартираща и преориентираща своя бизнес ТА „Филипополис тур” има намерение да участва активно във форумите, организирани от националната туроператорска асоциация и да информира периодично бранша за новите туристически пакети, които предвижда. 

АБТТА представлява и защитава правата и интересите на своите членове, като работи активно за стабилизиране на туристическия бранш от гледна точка на законовата уредба. Асоциацията води активен организационен живот и е първата организация, която провежда редовни годишни срещи за своите членове, най-малко два пъти годишно, на които се дискутират текущи въпроси и проблеми и се планират дългосрочни стратегии и  политики. От 2017 г. организацията учреди и свои награди в областта на туризма, които се радваха на голям интерес.

В момента в АБТТА членуват близо 100 туристически агенции, мрежата е високопрофесионална и активна, работеща на принципа на лоялната конкуренция и имаща за цел непрекъснато повишаване стандарта на обслужване и защита на правата и интересите на крайния потребител. 

Асоциацията е  член  в Европейския Комитет на Асоциациите на Туроператорите и Туристическите Агенции, ЕКТАА - най-авторитетната  професионална структура в туризма  в ЕС. 

 

Автор: Виделина Гандева

Дата: 04 Декември 2014

Конференция на Сдружение „Клъстер-Уелнес БГ” в гр. Пловдив

На 03.12.14 г. в хотел „Марица” – гр. Пловдив се проведе конференция на Сдружение „Клъстер-Уелнес БГ” предвидена по проект
Дата: 27 Ноември 2014

Запитване за оферта за извършване на маркетингово проучване на българския и международния пазар и изработване на маркетингова стратегия на Сдружение "Клъстер-Уелнес БГ"

Запитване за оферта за извършване на маркетингово проучване на българския и международния пазар и изработване на маркетингова стратегия на Сдружение "Клъстер-Уелнес БГ"
Дата: 21 Ноември 2014

Покана за участие в семинар по проект: "Повишаване капацитета на „Клъстер-Уелнес БГ“ чрез изграждане на административно тяло и дейности за популяризиране на името и дейността на клъстера"

На 04.12.2014 г. /четвъртък/ от 17.00 ч. в хотел Марица (бул. „Цар Борис III Обединител” 42), гр. Пловдив
Дата: 21 Ноември 2014

Покана за участие в конференция по проект: "Повишаване капацитета на „Клъстер-Уелнес БГ“ чрез изграждане на административно тяло и дейности за популяризиране на името и дейността на клъстера"

Конференцията ще се проведе на 03.12.2014 г. (сряда) от 17.00 часа в хотел Марица (бул. „Цар Борис III Обединител” 42), гр. Пловдив.
Дата: 21 Ноември 2014

Иновативни подходи за налагане и развитие на уелнес индустрията в България

На 20.11.2014 Председателят на УС на Сдружение ”Клъстер –Уелнес БГ” Радостина Нейчева изнесе лекция пред студенти от Катедра ”Туризъм” на Аграрен университет Пловдив
календар събития
членове

Алекс 2002 ЕООД

Фирма "Алекс 2002" ЕООД е член и един от осемте основатели на Сдружение „Клъстер -Уелнес БГ", кооперирани на вертикален принцип. Учредители на Сдружението са иновативни фирми, ръководени от хора, които ценят образованието, отдадени са на общността и работят за колективна визия на съответната индустрия.

ТиЕл Студио

Ние сме творческа компания с много идеи в уеб и графичния дизайн. Ние се опитваме да направим най-добрата симбиоза между нашата гледна точка и желанията на клиентите.

Филипополис тур ООД

Туристическа компания "Филипополис тур " ООД е лицензиран туроператор с № 05396, издаден от Министерство на Икономиката. "Филипополис тур" ООД притежава застрахователен сертификат "Туроператорска отговорност" към застрахователна полица № 13160101500000002 на ЗК "Алианс България"АД. "Филипополис тур" е член на АБТТА (АСОЦИАЦИЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ ТУРОПЕРАТОРИ И ТУРИСТИЧЕСКИ АГЕНТИ).