категории
Новини
Дата: 19 Април 2018

"Филипополис тур" се включи в XV-то издание на туристическото изложение във Велико Търново

Като туроператор със затвърден интерес към културния туризъм и член на АБТТА от настоящата 2018 г., Филипополис тур взе участие за първи път в единствения специализиран форум за този вид туризъм в България. Велико Търново е домакин на изложението вече 15 години, където държавни и неправителствени организации, общини и музеи, научни и образователни учреждения, както и бизнесът представят своята дейност, добри практики и събития. Организатори на МТИ „Културен туризъм“ са Общинската агенция „Царевград Търнов” и Община Велико Търново , със съдействието на Министерство на туризма и Министерство на културата на Република България, в партньорство с Асоциацията на българските туроператори и туристически агенции (АБТТА) и Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА). В годината на Европейското културно наследство. XV-то Международното изложение “Културен туризъм” 2018 е в нов формат и на ново място - на територията на Двореца на културата и спорта “Васил Левски” във Велико Търново .

През 2018 г. в него участват 49 изложители, повечето от които български общини и чуждестранните посолства на Вишеградската четворка - Унгария , Словакия, Полша и Чехия, също Бразилия, Азербайджан, Пакистан, Виетнам и Африка.

„Филипополис тур” се представи в рамките на щанда на АБТТА, където промотира къщата на д-р Владо /резиденция „Тракийски стан”/, като атрактивно място в Стария град, подходящо за спокоен и творчески отдих, място за детоксикиращи практики в унисон с концепцията на дружеството „Орфей Клуб Уелнес”, което е стопанни на обекта. Наемане на конферентна зала и живописен двор, хранителен блок, студия за нощувки в автентичните помещения от къщата на лечителя от 19-ти век,  съпътстващите атракциони - „Питието на Орфей”, домашни ликьори и сладка, биопродукти от аптеката на лечителя, са само част от услугите, които предлага обектът.

 

Дата: 19 Януари 2015

Проведен семинар на Сдружение "Клъстер-Уелнес БГ" в гр. София

На 15.01.15 г. в хотел “Родина” – гр. София се проведе успешно семинар на Сдружение „Клъстер-Уелнес БГ” предвиден по проект „BG161PO003-2.4.02 - 0006-C0001
Дата: 19 Януари 2015

Конференция на Сдружение „Клъстер-Уелнес БГ” в гр. София

На 14.01.15 г. в хотел “Родина” – гр. София се проведе успешно за пореден път конференция на Сдружение „Клъстер-Уелнес БГ” предвидена по проект „BG161PO003-2.4.02 - 0006-C0001 ”Повишаване капацитета на „Клъстер –Уелнес БГ“ чрез изграждане на административно тяло и дейности за популяризиране на името и дейността на клъстера”
Дата: 09 Януари 2015

Покана за участие в семинар по проект: "Повишаване капацитета на „Клъстер-Уелнес БГ“ чрез изграждане на административно тяло и дейности за популяризиране на името и дейността на клъстера"

На 15.01.2015 г. /четвъртък/ от 11.00 ч. в хотел Родина (бул. „Тотлебен” 8), гр. София ще се проведе семинар
Дата: 09 Януари 2015

Покана за участие в конференция по проект: "Повишаване капацитета на „Клъстер-Уелнес БГ“ чрез изграждане на административно тяло и дейности за популяризиране на името и дейността на клъстера"

Конференцията ще се проведе на 14.01.2015 г. (сряда) от 17.00 часа в хотел Родина
Дата: 09 Януари 2015

Николина Ангелкова: България ще се промотира пред света с културно-исторически маршрути

Състоянието на инфраструктурата в зимните ни курорти и облекчаването на достъпа до тях бяха сред основните теми, които миинстърът на туризма обсъди с бизнеса и местната властна 8 януари в Пампорово
календар събития
членове

Алекс 2002 ЕООД

Фирма "Алекс 2002" ЕООД е член и един от осемте основатели на Сдружение „Клъстер -Уелнес БГ", кооперирани на вертикален принцип. Учредители на Сдружението са иновативни фирми, ръководени от хора, които ценят образованието, отдадени са на общността и работят за колективна визия на съответната индустрия.

ТиЕл Студио

Ние сме творческа компания с много идеи в уеб и графичния дизайн. Ние се опитваме да направим най-добрата симбиоза между нашата гледна точка и желанията на клиентите.

Филипополис тур ООД

Туристическа компания "Филипополис тур " ООД е лицензиран туроператор с № 05396, издаден от Министерство на Икономиката. "Филипополис тур" ООД притежава застрахователен сертификат "Туроператорска отговорност" към застрахователна полица № 13160101500000002 на ЗК "Алианс България"АД. "Филипополис тур" е член на АБТТА (АСОЦИАЦИЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ ТУРОПЕРАТОРИ И ТУРИСТИЧЕСКИ АГЕНТИ).