категории
Новини
Дата: 19 Април 2018

"Филипополис тур" се включи в XV-то издание на туристическото изложение във Велико Търново

Като туроператор със затвърден интерес към културния туризъм и член на АБТТА от настоящата 2018 г., Филипополис тур взе участие за първи път в единствения специализиран форум за този вид туризъм в България. Велико Търново е домакин на изложението вече 15 години, където държавни и неправителствени организации, общини и музеи, научни и образователни учреждения, както и бизнесът представят своята дейност, добри практики и събития. Организатори на МТИ „Културен туризъм“ са Общинската агенция „Царевград Търнов” и Община Велико Търново , със съдействието на Министерство на туризма и Министерство на културата на Република България, в партньорство с Асоциацията на българските туроператори и туристически агенции (АБТТА) и Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА). В годината на Европейското културно наследство. XV-то Международното изложение “Културен туризъм” 2018 е в нов формат и на ново място - на територията на Двореца на културата и спорта “Васил Левски” във Велико Търново .

През 2018 г. в него участват 49 изложители, повечето от които български общини и чуждестранните посолства на Вишеградската четворка - Унгария , Словакия, Полша и Чехия, също Бразилия, Азербайджан, Пакистан, Виетнам и Африка.

„Филипополис тур” се представи в рамките на щанда на АБТТА, където промотира къщата на д-р Владо /резиденция „Тракийски стан”/, като атрактивно място в Стария град, подходящо за спокоен и творчески отдих, място за детоксикиращи практики в унисон с концепцията на дружеството „Орфей Клуб Уелнес”, което е стопанни на обекта. Наемане на конферентна зала и живописен двор, хранителен блок, студия за нощувки в автентичните помещения от къщата на лечителя от 19-ти век,  съпътстващите атракциони - „Питието на Орфей”, домашни ликьори и сладка, биопродукти от аптеката на лечителя, са само част от услугите, които предлага обектът.

 

Дата: 04 Декември 2014

Конференция на Сдружение „Клъстер-Уелнес БГ” в гр. Пловдив

На 03.12.14 г. в хотел „Марица” – гр. Пловдив се проведе конференция на Сдружение „Клъстер-Уелнес БГ” предвидена по проект
Дата: 27 Ноември 2014

Запитване за оферта за извършване на маркетингово проучване на българския и международния пазар и изработване на маркетингова стратегия на Сдружение "Клъстер-Уелнес БГ"

Запитване за оферта за извършване на маркетингово проучване на българския и международния пазар и изработване на маркетингова стратегия на Сдружение "Клъстер-Уелнес БГ"
Дата: 21 Ноември 2014

Покана за участие в семинар по проект: "Повишаване капацитета на „Клъстер-Уелнес БГ“ чрез изграждане на административно тяло и дейности за популяризиране на името и дейността на клъстера"

На 04.12.2014 г. /четвъртък/ от 17.00 ч. в хотел Марица (бул. „Цар Борис III Обединител” 42), гр. Пловдив
Дата: 21 Ноември 2014

Покана за участие в конференция по проект: "Повишаване капацитета на „Клъстер-Уелнес БГ“ чрез изграждане на административно тяло и дейности за популяризиране на името и дейността на клъстера"

Конференцията ще се проведе на 03.12.2014 г. (сряда) от 17.00 часа в хотел Марица (бул. „Цар Борис III Обединител” 42), гр. Пловдив.
Дата: 21 Ноември 2014

Иновативни подходи за налагане и развитие на уелнес индустрията в България

На 20.11.2014 Председателят на УС на Сдружение ”Клъстер –Уелнес БГ” Радостина Нейчева изнесе лекция пред студенти от Катедра ”Туризъм” на Аграрен университет Пловдив
календар събития
членове

Алекс 2002 ЕООД

Фирма "Алекс 2002" ЕООД е член и един от осемте основатели на Сдружение „Клъстер -Уелнес БГ", кооперирани на вертикален принцип. Учредители на Сдружението са иновативни фирми, ръководени от хора, които ценят образованието, отдадени са на общността и работят за колективна визия на съответната индустрия.

ТиЕл Студио

Ние сме творческа компания с много идеи в уеб и графичния дизайн. Ние се опитваме да направим най-добрата симбиоза между нашата гледна точка и желанията на клиентите.

Филипополис тур ООД

Туристическа компания "Филипополис тур " ООД е лицензиран туроператор с № 05396, издаден от Министерство на Икономиката. "Филипополис тур" ООД притежава застрахователен сертификат "Туроператорска отговорност" към застрахователна полица № 13160101500000002 на ЗК "Алианс България"АД. "Филипополис тур" е член на АБТТА (АСОЦИАЦИЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ ТУРОПЕРАТОРИ И ТУРИСТИЧЕСКИ АГЕНТИ).