категории
Новини
Дата: 30 Януари 2019

ПЛАТФОРМАТА TRIPXV НА ОРФЕЙ КЛУБ УЕЛНЕС АД УЧАСТВА В ПРЕСТИЖЕН КОНКУРС

Орфей Клуб Уелнес АД е сред одобрените участници в националния конкурс на Българската асоциация по информационни технологии БАИТ, в който се допускат за участие българските фирми, допринесли през годината за развитието на ИКТ. Първата социална туристическа платформа www.tripxv.com беше одобрена за участие в две от категориите – „Компания – новатор в използването на авангардни ИКТ решения” и „Значителен корпоративен ИКТ проект”.

 

През 2018 г. дружеството успешно стартира иновативен и мащабен проект – първата социална туристическа платформа TripXV. Нейната цел е да свързва желаещите да пътешестват един с друг, давайки възможност на всеки сам да организира пътешествие, а след това да покани своите приятели да се включат в него. Потребителите на платформата имат на разположение редица инструменти, чрез които могат цялостно да организират своето пътуване, до която и да е точка на света. TripXV e възможност за контакти между хора със сходни интереси и предлага автоматизирана система за групово пътуване. Платформата е истинско технологично предизвикателство, тъй като създава инструменти , чрез които ролята на туроператора се поема от пътешественика, а предварителната информация, необходима за осъществяване на пътуването, се въвежда от Трипекслидера. Бонусите за клиента са – спестяване на пари, време, взимане на самостоятелно решение, създаване на най-добрия туристически пакет, съобразно желанията на всички, участващи в трипа.   TripXV e истинско бизнес предизвикателство за екипа на ОКУ АД, за доставчиците на основни и допълнителни туристически услуги, за крайния потребител и за крайния клиент, защото информацията в платформата се генерира от самите потребители – всичко включено тук е преживяно, като по този начин се запазва автентичният дух на самия пътешественик. Платформата запълва ниша в ИТК сектор в България. Тя въвежда нови понятия -Трипекслидер, Трипексадвенчър и Трипексактивити.

 

През 2019 г. платформата ще се развива и в следващата си версия предвижда предлагане на активен профил на пътуването, в който се отбелязва организационна информация – часове на пристигане в хотела, лист със желания и позволява размяна на моментни съобщения.

 

Източик: www.orpheusclub.com 

Дата: 20 Октомври 2016

Най-добрите коледни пазари в Европа – 1 част

Представяме ви 16 от най-добрите коледни пазари в Европа. Част 1
Дата: 14 Октомври 2016

4 места, които трябва да посетите, ако сте фен на вкусната храна

Различните страни имат храна с различен чар и по този начин те ни показват своята култура и традиционните за тях деликатеси.
Дата: 20 Септември 2016

Искате да пътувате сами? Представяме ви 5 уебсайта,които ще ви помогнат да се свържете с местните жители

Пътуването соло е страхотно.
Дата: 11 Август 2016

Корфу - градината на боговете

Eдин от най-любимите гръцки острови и дестинации в Гърция и привлича хиляди туристи.
Дата: 10 Август 2016

Невъзможни дестинации за дами

Разберете, кои са местата, на които женската част от населението не може да отиде.
календар събития
членове

Алекс 2002 ЕООД

Фирма "Алекс 2002" ЕООД е член и един от осемте основатели на Сдружение „Клъстер -Уелнес БГ", кооперирани на вертикален принцип. Учредители на Сдружението са иновативни фирми, ръководени от хора, които ценят образованието, отдадени са на общността и работят за колективна визия на съответната индустрия.

ТиЕл Студио

Ние сме творческа компания с много идеи в уеб и графичния дизайн. Ние се опитваме да направим най-добрата симбиоза между нашата гледна точка и желанията на клиентите.

Филипополис тур ООД

Туристическа компания "Филипополис тур " ООД е лицензиран туроператор с № 05396, издаден от Министерство на Икономиката. "Филипополис тур" ООД притежава застрахователен сертификат "Туроператорска отговорност" към застрахователна полица № 13160101500000002 на ЗК "Алианс България"АД. "Филипополис тур" е член на АБТТА (АСОЦИАЦИЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ ТУРОПЕРАТОРИ И ТУРИСТИЧЕСКИ АГЕНТИ).